Skip to main content

ANTIKKE MØBLER I KØBENHAVN OG NORDSJÆLLAND


Et møbel som har udtryk og design, og er mere end 100 år gammelt, kan betegnes som antikt. Det vil oftest være en ekspert eller antikvitetsforhandler, som er med til at vurdere, om et møbel kan betegnes som antikt.

Ville du ønske, at dine antikke møbler igen kommer til at fremstå flotte, indbydende og behagelige? Hvis ja, så er du kommet til de rette. Møbelhåndværkerne har flere generationers erfaring i at skabe nyt liv til alle former for antikke møbler. Vi er eksperter i alle former for træarbejde, og i forbindelse med restaureringen vil vi ofte udføre limning, bejdsning og afslibning. Ønskes en forskønnelse af møblet, vil vi arbejde med omlakering, polering og maling.

Vi restaurerer antikke møbler med nænsomhed

Fælles for de kunder, der vælger at få os til at restaurere deres antikke møbler, er at de har høje krav til møblets kvalitet og udtryk. De kan både have arvet eller investeret i antikke møbler og ønsker nu en restaurering for at øge værdien, eller fordi møblet har en stor affektionsværdi.

Vores erfaring i møbelhåndværket betyder, at vi også har opnået stor ekspertise i at arbejde med læder. Kompetencerne i at arbejde med både træ, læder og møbelstoffer betyder, at vi ofte bliver tilvalgt, såfremt en kunde har designermøbler, der skal restaureres, da en sådan restaurering kræver en bred kompetence inden for felterne.

Når vi modtager et møbel, der skal restaureres, vil vi foretage en gennemgang af den nuværende stand. Herefter vil processen ofte være, at vi tager kontakt til ejer, hvor vi orienterer om arbejdsprocessen og tidsforløb.

I vores galleri kan du se eksempler på nogle af de antikke møbler i området omkring København, der har været gennem vores nænsomme arbejde og kærlige hænder.

Vask af antikke møbler

For at holde dit antikke møbel i den bedste stand overhovedet muligt kræver det god vedligholdelse. Her er vi naturligvis også behjælpelige. Alt efter hvilket slags møbel der er tale om, er processen for vask af antikke møbler forskellig. Vi laver en individuel vurdering af hvert møbel, vi får ind, og finder den bedste måde at vaske det på.

Du kan være sikker på, dit møbel bliver vasket uden at tage skade, når du får os til at gøre det. Er møblet for eksempel lakeret, renser vi det, og giver det noget polish. Er det en større rengøring, der skal til for at få dit møbel pænt igen, sliber vi det, og giver det en ny lakering.

Tilbud og kontakt

Skal vi også hjælpe dig med en restaurering, eller er du i tvivl om hvad der skal til, for at dit møbel igen bliver flot, så ring til os på 45 87 24 54. Vi kan så tage en snak om møblet. Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt. Ønsker du en restaurering, så kommer vi gerne og henter møblet hjemme hos dig, så det bliver transporteret forsvarligt.

BLIV KONTAKTET


Vi bestræber os på at kontakte dig hurtigst muligt.

    Her kan du uploade et billede af dine møbler
    Er dine billeder for store, eller har du mange billeder at uploade, så henviser vi til WeTransfer. Her kan du uploade dine billeder, og sende os det tildelte link i formularen eller på post@mh-s.dk
    Kan du ikke lide kontaktformularer? Du er velkommen til at ringe til os på
    +45 45 87 24 54 eller send os en mail på post@mh-s.dk