Møbelstoffer i København og Nordsjælland

Har du overvejet at skabe nyt liv til dine møbler? Vi kan tilbyde at ompolstre dine møbler, så de får et helt nyt look. Vi giver også gerne et tilbud på at udføre en total møbelrestaurering efter de gamle håndværkspricipper, så de ældre møbler kan holde endnu en generation.

Møbelhåndværkeren har et stort udvalg af møbelstoffer i København og Nordsjælland

Stort udvalg af møbelstoffer

Ønsker du at ombetrække jeres møbler, så har du mulighed for at købe de bedste textiler fra en lang række leverandører i vores butik. Vi har i flere generationer arbejdet med møbelstoffer, og har gennem tiden udvalgt de leverandører, der fører et udvalg, der kan skabe den bedste oplevelse for vores kunder.

Vores samarbejdspartnere giver dig en bred og alsidig vifte af muligheder, for at vælge kvalitets-textiler til dine møbler. Du har mulighed for at købe vores møbelstoffer i metermål, ligesom du har mulighed for at vælge, hvilke møbelstoffer vi skal arbejde med, i forbindelse med vi udfører arbejde på dine møbler.
 Mangler I møbelstoffer i København og Nordsjælland, så kig forbi vores butik i Lyngby

Møbelstoffer i København og Nordsjælland 

Professionel behandling af dit møbel

Prisen varierer meget alt efter det møbel, der er tale om, og hvor stort et arbejde det bliver at ombetrække det. Hvis du sender et billede af dit møbel, kan vi vurdere, hvor meget det kommer til at koste ud fra det. Hvis ikke dette er muligt, kan vi komme ud til dig, og vurdere prisen for ombetrækning af dit møbel i dit eget hjem.

Når dit møbel skal ombetrækkes, kan vi arrangere, at vi både kommer og henter det, og bringer det tilbage til dig, når arbejdet er færdiggjort. Så sikrer vi, at det bliver transporteret forsvarligt, uden unødige skader.

Tilbud og kontakt os

Vi hjælper gerne med gode råd og idéer omkring valg af møbelstoffer, så ring endelig til os på 45 87 24 54 eller send en mail, hvis du har spørgsmål til slidstyrke og holdbarhed, eller er i tvivl om hvordan du bedst og nemmest holder det nye stof i den bedste stand. Vi har altid et større udvalg i butikken, så du er også velkommen til at komme forbi os på Ulrikkenborg Plads 10, så du kan se og mærke på stofferne.