Møbelpolstring i København og Nordsjælland

Er dit møbel helt slidt ned, eller har du brug for at se et nyt udtryk på dit møbel? Vi kan give dit møbel ny polstring, som tilpasses dine behov. Med ny møbelpolstring kan du give dit møbel et nyt, friskt pust – næsten som at få et nyt møbel.

Møbelhåndværkerne har mange års erfaring med møbelpolstring i værkstedet nær København og Nordsjælland

Vi foretager møbelpolstring af alt fra arvestykker til designermøbler

Det kræver stor nænsomhed og faglig indsigt at ompolstre et møbel. Den omhyggelige proces fordrer indgående kendskab til det traditionelle håndværk. Vi benytter os derfor udelukkende af uddannet personale, hvilket sikrer, at den traditionelle møbelpolstring er i højsædet.

Vi siger sjældent nej til et møbel, når det skal ompolstres. Oftest kan vi vurdere prisen for møbelpolstring ud fra et billede, fordi vi har så stor kendskab til faget og mange års erfaring. Hvis ikke dette er muligt, kan vi aftale, at vi kommer forbi, og vurderer møblet i dit hjem. Prisen for møbelpolstring afhænger af, hvor stort et arbejde der skal til for at få det ønskede resultat.

Når vi skal foretage en møbelpolstring, vil vi nænsomt gennemgå møblerne individuelt, for at vurdere hvordan de bør renoveres for at opnå det bedste resultat. Alt, der er slidt eller i dårlig stand, bliver udskiftet – fjedre snøres og faconer strammes op i fuld respekt for møblets patina.

Møbelpolstring i nordsjælland kræver et øje for detaljer

Hvilke møbler kan ompolstres?

Det kan alle kvalitetsmøbler, uanset hvilken stand de er i. Er standen dårlig, så foretager vi samtidig en restaurering af møblet. På den måde vil du få et flot og anvendeligt møbel. Vi har stor respekt for de møbler, vi får i vores hænder. Ofte er det ældre arvestykker med høj affektionsværdi, eller møbler der repræsenterer en høj materiel værdi.

Vi anvender udelukkende de bedste materialer, og vores medarbejdere har lang erfaring i at vurdere behovet for polstring af det enkelte møbel. Indehavers familie har arbejdet med møbelpolstring og restaurering igennem flere generationer – en erfaring der kommer vores kunde til gode.

Med vores placering i Lyngby nær København, har Møbelhåndværkerne gennem årene, foretaget polstring af alle typer af møbler, lige fra de traditionelle og antikke møbler, og over til designklassikere.
 

Tilbud og kontakt

Vi er lydhøre overfor forslag og ønsker, ligesom vi også gerne kommer forbi og rådgiver jer for at opnå den bedst mulige møbelpolstring. I samme forbindelse kan vi også tilbyde, både at hente og aflevere møblet i området omkring København. Send en mail til post@mh-s.dk eller ring til os på 45 87 24 54 så vi kan tage en snak om jeres ønsker. I er også velkomne til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til jer hurtigst muligt.

Home » Polstring