Møbelrestaurering i København og Nordsjælland

Har du overvejet hvordan en restaurering kan forlænge møblets levetid?

Der er sikkert mange, der har arvet eller købt ældre møbler og gerne vil benytte dem mere i hverdagen, men møblets stand umuliggør praktisk anvendelse. I stedet for at lade møblet stå i et hjørne af stuen, anbefaler vi en restaurering, så det igen kan anvendes til praktiske formål.

Møbelhåndværkerne udfører møbelrestaurering i København og omegn

Få det meste ud af møblet

En møbelrestaurering udført af en uddannet håndværker betyder, at du kan få et brugbart møbel – også hvis møblet er af træ. Ofte er en restaurering væsentligt billigere end at udskifte møblerne. Dette er særligt fordi, møbler, der produceres i dag, sjældent er udført med samme grundighed og i samme kvalitet som førhen. En restaurering af et kvalitetsmøbel vil derfor give jer mulighed for igen at få et fuldt funktionsdygtigt møbel, der kan holde i mange år.

Møbelrestaurering i København og Nordsjælland

Vælg den rigtige møbelhåndværker

Når du skal vælge en møbelhåndværker, så er det vigtigt at vælge en, der har erfaring i arvestykker og designermøbler. På den måde får møblet den nænsomme behandling, der er nødvendig for at forstærke holdbarheden og forskønne udtrykket. Vi har den erfaring, der skal til. Igennem flere generationer har vi opbygget værdifuld viden om alt træarbejde – limning, reparation, afslibning, omlakering, bejdsning, polering, maling. Ønsker I produktion af ekstra møbel magen til jeres arvestykke, så har vi også erfaring i dette.

Når vi skal udføre en møbelrestaurering for vore kunder i København og Nordsjælland, er det altid en individuel proces, hvor vi vurderer den nuværende stand. Sammen med ejer aftaler vi derefter, hvordan restaureringen skal foregå.

Tilbud og kontakt

Vi vejleder gerne om de forskellige muligheder, der er for restaurering af møbler – herunder også vedligeholdelse og ompolstring. Ring til os på 45 87 24 54 hvis du har brug for et godt råd til dit arvestykke, eller hvis du har købt et møbel på en auktion, og du gerne vil sikre en længere levetid på det. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Home » Restaurering