Vi holder ferielukket i uge 29 + 30

OM MØBELHÅNDVÆRKERNE

​Møbelhåndværkerne indehaves af os, Flemming og Britta Strandqvist. Flemming er oplært og udlært som møbelpolstrer i Hjørring hos sin far, der ligeledes er møbelpolstrer. I 2002 startede vi Møbelhåndværkerne på Ulrikkenborg Plads i Kongens Lyngby – en kombination af værksted og showroom – og efterfølgende et værksted i Ballerup, hvor der primært udføres industripolstring for erhvervskunder og alle snedkeropgaver for både private og erhverv.

Kommer du forbi forretningen i Kongens Lyngby, vil du kunne se, at arbejdspladserne er rykket helt frem til vinduerne, så forbipasserende kan få et indblik i håndværket. Vi kan sammen med vores team af fagligt dygtige og uddannede polstrere og snedkere tilbyde hjælp med alle slags møbler i hjemmet, i virksomheden og i offentlige institutioner. Vi tilbyder professionel og faglig rådgivning, så du bliver sat ind i, hvilke materialer vi anvender, og hvordan processen foregår, så du kan tage det bedste valg for dit møbel:

Designklassikere, antikviteter, stilmøbler, moderne møbler, loungemøbler, kontormøbler - og alt i snedkerarbejde som slibning og efterbehandling af spiseborde, spisebordsstole, skriveborde, skabe, reoler mm.

Vi syr desuden hynder, madrasser og puder til alkoven, båden eller campingvognen - og har tilmed stor erfaring med sengegavle. Desuden påtager vi os gerne specialopgaver, hvis du har en drøm om et møbel, som du vil udvikle sammen med os.

I showroomet i Kongens Lyngby har vi et stort stof - og lædersortiment, som lever op til vores krav om kvalitet og miljøbevidsthed. Vores stof- og læderprøver kan lånes, så du ser kvalitet og farver i de omgivelser, møblet skal stå.

Vi står gerne for transport af dine møbler, så vi sikrer, at møblerne behandles godt fra start til slut.

Du er meget velkommen til at komme forbi værkstedet og forretningen i Kongens Lyngby eller på polstrer- og snedkeriværkstedet i Ballerup. Du kan også sende billeder af dit møbel og få vejledning og et uforpligtende tilbud.

Alle opgaver og forespørgsler er velkomne. Ingen opgaver er for store eller for små.