Vi holder ferielukket i uge 29 + 30

Privat

Rigtig mange af vores kunder er private kunder. Flere er kunder vi kender fra tidligere og som kommer igen - andre ønsker hjælp til ompolstring og restaurering for første gang. Alle er velkomne.

Vores dygtige og faglærte medarbejdere sikrer en lang række specialiserede processer, som kræver faglighed, omhyggelighed og respekt for det enkelte møbel. Vi arbejder altid på at bevare møblets originale udtryk og er lydhøre over for vores kunders ønsker og spørgsmål.

Vi sætter vores kunder ind i arbejdsprocessen omkring deres møbler og vejleder gerne om arbejdsgange og materialevalg som f.eks. stof og læder.

Vi har to værksteder - ét i Kongens Lyngby og ét i Ballerup - som sikrer, at vi kan håndtere alle slags opgaver - store og små med den nødvendige fleksibilitet.

Vi tilbyder transport af møbler, så vi sikrer, at vores kunders møbler er i gode hænder fra start til slut.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. Enten ved at besøge os på vores værksteder i Kongens Lyngby eller Ballerup - eller ved at kontakte os pr. mail post@mh-s.dk. Vi vil næsten altid bede om et billede af møblet, så det er en god idé at sende med i en mail. Vi tager naturligvis også telefonen, så kontakt os endelig på telefon 45 87 24 54.