Vi holder ferielukket i uge 29 + 30

Erhverv

Vi er skarpe på deadlines, priser og høj kvalitet. Vi har mere end 20 års erfaring i samarbejdet med erhvervskunder. Vi kender til skarpe deadlines og udarbejdelse af tilbud med skarpe priser. Vi samarbejder med hospitaler og andre offentlige institutioner. Vi betrækker møbler for store og små restauranter og virksomheder - og samarbejder med arkitekter om projekter af forskellige størrelser. Vi har mange faste erhvervskunder og er også underleverandører i forbindelse med produktioner, hvor vi tager os af polstring og snedkerarbejde. Vi har to værksteder - ét i Kongens Lyngby og ét i Ballerup - som sikrer, at vi kan håndtere alle slags opgaver - store og små med den nødvendige fleksibilitet.

Bæredygtige materialevalg

Lad os hjælpe din virksomhed til at tage holdbare og optimale valg for virksomhedens møbler. Vi kender kravene til materialevalg i offentlige institutioner og virksomheder - og er derfor en god sparringspartner i processen.

Vi tager samfundsansvar ved at genbruge materialer, når det er muligt - og vi skaber og bevarer kvalitetsmøbler, der skal holde i generationer. Vores udvalgte leverandører leverer bæredygtige og miljøgodkendte skummaterialer, tekstiler og lædervarer. Vi insisterer på kvalitetshåndværk og kvalitetsmaterialer.

Priser

Vores erfaring er, at det er billigere at ombetrække virksomheders gode kvalitets-kontormøbler end at anskaffe nyt møblement. Det er desuden et mere miljørigtigt valg.

Vores snedker-værksted

Vores snedkeri i Ballerup gør det muligt at løse både almindelige og mere specialiserede opgaver. Vi sørger både for ny-produktion i forbindelse med specialløsninger - samt opfriskning af træmøbler som skabe, borde og stole mv.

Transport af møbler

Vi tilbyder afhentning og levering af alle møbler, så vi sikrer, at alt er i gode hænder hele vejen.

Kontakt os for sparring, besøg og konkrete tilbud.