Vi holder ferielukket i uge 29 + 30

​Møbelpolstring af alt fra arvestykker til designklassikere

Ompolstring af et møbel kræver stor nænsomhed og faglig indsigt.

Arbejdsprocessen omkring hvert møbel er detaljeret, omhyggelig og med stor respekt for det originale udtryk blandt andet ved at anvende originale polstermaterialer og traditionelle håndværksmetoder.

Vores dygtige og faglærte team af møbelpolstrere og møbelsnedkere sørger for, at vi kommer hele vejen rundt om dit møbel, både når det gælder ompolstring og ombetrækning. Alt, der er slidt eller i dårlig stand, bliver udskiftet – fjedre snøres og faconer strammes op i fuld respekt for møblets udgangspunkt og patina.

Vi sørger også for istandsættelse af træ, der måske trænger til limning, afslibning og efterbehandling. 

Vi arbejder som møbelpolstrer i Kongens Lyngby og Ballerup, hvor vi polstrer møbler for kunder i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi ompolstrer alle slags møbler - lige fra traditionelle håndværksmøbler, antikke møbler og over til alle designklassikere.

Vi vejleder vores kunder med største omhu og med detaljeret rådgivning om kvalitetsvalg, arbejdets udførelse og muligheder.

Vi syr hynder, madrasser og puder til dit hjem, din campingvogn eller din båd. Vi skræddersyr desuden sengegavle.

PRISER PÅ MØBELPOLSTRING

Vi aftaler en fast pris eller et prisleje, som du trygt kan regne med. Der kan opstå spørgsmål vedrørende et møbel, når vi er i gang med arbejdet - og så kontaktes du for nærmere aftale. Dog har vi oftest regnet alt med i prisen. Også det uforudsete. Vi udfører kun dét, som vi har aftalt, og dét, du som kunde har godkendt.

​TRANSPORT AF MØBLER

Vi sørger gerne for, at dine møbler afhentes og leveres i området af København og Nordsjælland. På den måde sikrer vi, at møblerne er i de bedste hænder og omgivet af respekt.​

Hvilke møbler kan gennemgå en ompolstring?

​Det kan alle kvalitetsmøbler, uanset hvilken stand de er i. Er standen dårlig, så foretager vi samtidig en restaurering af møblet. På den måde vil du få et flot og anvendeligt møbel. Vi har stor respekt for de møbler, vi får i vores hænder. Ofte er det ældre arvestykker med høj affektionsværdi, eller møbler der repræsenterer en høj materiel værdi.

Som møbelpolstrer anvender vi udelukkende de bedste materialer, og vores medarbejdere har lang erfaring i at vurdere behovet for polstring af det enkelte møbel. Vi har gennem flere generationer arbejdet med møbelpolstring og restaurering igennem flere generationer – en erfaring der kommer vores kunder til gode.

Kontakt os for et tilbud fra en dygtig møbelpolstrer

Vi er lydhøre over for forslag og ønsker, ligesom vi også gerne kommer forbi og rådgiver dig for at opnå den bedst mulige møbelpolstring. Send en e-mail til post@mh-s.dk eller ring til os på 45 87 24 54, så vi kan tage en snak om dine ønsker.