Skip to main content

Møbelrestaurering: Restaurering og istandsættelse af gamle møbler


Har du overvejet, hvordan en møbelrestaurering kan forlænge møblets levetid?

Der er sikkert mange, der har arvet, eller som har købt ældre møbler og gerne vil benytte dem mere i hverdagen, men møblets stand umuliggør praktisk anvendelse. I stedet for at lade møblet stå i et hjørne af stuen, anbefaler vi en møbelreparation, så det igen kan anvendes til praktiske formål.

Hos Møbelhåndværkerne i Kongens Lyngby har vi mange års erfaring inden for restaurering af gamle møbler, som vi blandt andet varetager for kunder, der kommer fra København og Nordsjælland.

Få det meste ud af dit møbel med en møbelreparation

En restaurering af møbler udført af en uddannet håndværker betyder, at du får et brugbart møbel efter reparationen. Det gælder også, hvis dit møbel er af træ. Vi kan for eksempel foretage en afslibning af møbler i træ.

Ofte er det væsentligt billigere at restaurere møbler, end det er at udskifte dem. Dette er særligt, fordi de møbler der produceres i dag sjældent er udført med samme grundighed og i samme kvalitet som førhen. En istandsættelse af gamle møbler vil således give muligheden for igen at få et fuldt funktionsdygtigt møbel, der kan holde i rigtig mange år.

Vælg den rigtige møbelhåndværker til restaurering af gamle møbler

Når du skal vælge en møbelhåndværker med speciale i at restaurere møbler, så er det vigtigt, at du vælger en, der har erfaring inden for arvestykker og designermøbler. På den måde får dit møbel den nænsomme behandling, der er nødvendig for at kunne forstærke holdbarheden og forskønne udtrykket.

Hos Møbelhåndværkerne har vi den erfaring inden for renovering af gamle møbler, der skal til. Igennem flere generationer har vi opbygget værdifuld viden om alt træarbejde, herunder blandt andet i forhold til:

 • Limning af møbler
 • Reparation af møbler
 • Afslibning af møbler
 • Omlakering af møbler
 • Bejdsning af møbler
 • Polering af møbler
 • Maling af møbler.

Ønsker du produktion af et ekstra møbel magen til dit arvestykke, så har vi også erfaring inden for dette.

Når vi skal varetage en renovering af møbler for vores kunder i København og Nordsjælland, er det altid en individuel proces, hvor vi vurderer den nuværende stand. Sammen med dig aftaler vi derefter, hvordan restaureringen skal foregå.

Kontakt os for renovering af gamle møbler

Vi vejleder dig gerne om de mange forskellige muligheder, der er i forbindelse med reparation af møbler – herunder også i forbindelse med både vedligeholdelse og ompolstring. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 45 87 24 54, hvis du har brug for et godt råd angående dit arvestykke, eller hvis du for eksempel har købt et gammelt møbel på auktion, og du gerne vil sikre en længere levetid på det.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på reparation af gamle møbler, og så vil vi vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Vi har stor erfaring med restaurering af møbler, og vi udfører altid vores arbejde med stor respekt og omhu.

BLIV KONTAKTET


Vi bestræber os på at kontakte dig hurtigst muligt.

  Her kan du uploade et billede af dine møbler
  Er dine billeder for store, eller har du mange billeder at uploade, så henviser vi til WeTransfer. Her kan du uploade dine billeder, og sende os det tildelte link i formularen eller på post@mh-s.dk
  Kan du ikke lide kontaktformularer? Du er velkommen til at ringe til os på
  +45 45 87 24 54 eller send os en mail på post@mh-s.dk