Skip to main content

Alle restaureringsopgaver udføres i træ, læder og stof


Møbelhåndværkerne udfører gerne specialopgaver. Vi oplever igen og igen, at kunder, der har haft vanskeligt ved at få løst en speciel restaureringsopgave, kan få den løst hos os.

Vi vil strække os langt for at imødekomme kundernes ønsker, og det har resulteret i mange udførte specialopgaver for både private og virksomheder. Står en virksomhed f.eks. over for at at skulle modtage en række erhvervskunder, vil de gerne fremstå bedst muligt. Nedslidte møbler fremmer ikke det udtryk, og vi har i den forbindelse forskønnet og restaureret mange møbler. Virksomheden har dermed kunnet bevare deres klassiske møbler i perfekt stand, og har samtidig opnået en besparelse på 50-80% i forhold til at anskaffe nyt.

Hvis du har særskilte ønsker og idéer er vi – til hver en tid – lydhøre over for dem

Ovenstående er blot ét eksempel blandt mange. Vi leder altid efter muligheder hos Møbelhåndværkerne, når vi får et ældre møbel mellem hænderne, og ofte finder vi den gode løsning sammen med kunden. Har du en drøm om at få løst en helt særlig opgave – enten privat eller i forbindelse med din virksomhed – så lad os høre om det. Vi kan sikkert sammen finde frem til den gode løsning.

Tilbud og kontakt

Du er velkommen til at komme forbi vores forretning på Ulrikkenborg Plads, så vi kan tage en snak om hvad der skal løses. Du kan også ringe til os på 45 87 24 54 eller udfylde vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.

BLIV KONTAKTET


Vi bestræber os på at kontakte dig hurtigst muligt.

    Her kan du uploade et billede af dine møbler
    Er dine billeder for store, eller har du mange billeder at uploade, så henviser vi til WeTransfer. Her kan du uploade dine billeder, og sende os det tildelte link i formularen eller på post@mh-s.dk
    Kan du ikke lide kontaktformularer? Du er velkommen til at ringe til os på
    +45 45 87 24 54 eller send os en mail på post@mh-s.dk