Vi holder ferielukket i uge 29 + 30

MØBELSTOFFER og møbellæder I KØBENHAVN OG NORDSJÆLLAND

​vi tilbyder vores kunder et stort udvalg af møbelstoffer

Ønsker du at ombetrække jeres møbler, så har du mulighed for at købe de bedste møbelstoffer og lædervarer fra en lang række leverandører i vores forretning. Vi har i flere generationer arbejdet med møbelstoffer og har gennem tiden udvalgt de leverandører, der fører et udvalg, som lever op til vores krav både kvalitets- og miljømæssigt.

Vores samarbejdspartnere giver dig en bred og alsidig vifte af muligheder for at vælge kvalitets-tekstiler til dine møbler. Du har mulighed for at købe vores møbelstoffer i metermål, ligesom du har mulighed for at vælge, hvilke møbelstoffer vi skal arbejde med i forbindelse med, at vi udfører arbejdet med dine møbler.

Vores stof- og læderleverandører sørger for bæredygtige og miljømærkede tekstiler og lædervarer.

Professionel behandling af dit møbel

Prisen varierer meget alt efter det møbel, der er tale om, og hvor stort et arbejde det bliver at ombetrække det. Hvis du sender et billede af dit møbel, kan vi vurdere, hvor meget det kommer til at koste ud fra det. Hvis ikke dette er muligt, kan vi komme ud til dig, og vurdere prisen for ombetrækning af dit møbel i dit eget hjem. Når dit møbel skal ombetrækkes, kan vi arrangere, at vi både kommer og henter det, og bringer det tilbage til dig, når arbejdet er færdiggjort. Så sikrer vi, at det bliver transporteret forsvarligt, uden unødige skader.

Tilbud og kontakt

Vi er lydhøre overfor forslag og ønsker, ligesom vi også gerne kommer forbi og rådgiver dig for at opnå den bedst mulige møbelpolstring. I samme forbindelse kan vi også tilbyde både at hente og aflevere møblet i området omkring Storkøbenhavn. Send en mail til post@mh-s.dk eller ring til os på 45 87 24 54 så vi kan tage en snak om jeres ønsker.

Vores stof-leverandører

Her fra siden kan du se et uddrag af vores stofleverandører og gå direkte ind på de enkelte forhandleres hjemmesider, se deres sortiment og få gode idéer.

​Vores primære læder-leverandører