Vi holder ferielukket i uge 29 + 30

​Møbelrestaurering: Restaurering og istandsættelse af alle møbler

​Vi udfører restaurering af alle slags møbler

Vores snedkeri giver nyt liv til dit spisebord, dine stole, reolen og skabe m.m. Vores møbler slides ved dagligt brug - og kan derfor fra tid til anden trænge til at blive frisket op ved en slibning og efterbehandling i form af lakering, sæbe- og voksbehandling. Det giver nyt liv til trætte møbler. Træet kommer tilbage til sit udgangspunkt og sin oprindelige glød. Har møblet taget skade ved brug eller et uheld, sørger vi også for møbelreparation. Vi har også mulighed for at give møbler ny finér og den korrekte efterbehandling - og møblet fremstår igen som brugbart og nærmest nyt.

Hos Møbelhåndværkerne i Kongens Lyngby og Ballerup har vi stor og lang erfaring inden for restaurering af gamle møbler, som vi blandt andet varetager for kunder, der kommer fra Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Få det meste ud af dit møbel med en møbelreparation

En restaurering af møbler udført af en uddannet håndværker betyder, at du får et brugbart møbel efter reparationen. Det gælder også, hvis dit møbel er af træ. Vi kan for eksempel foretage en afslibning af møbler i træ. Ofte er det væsentligt billigere at restaurere møbler, end det er at udskifte dem. Dette er særligt, fordi de møbler, der produceres i dag, sjældent er udført med samme grundighed og i samme kvalitet som førhen. En istandsættelse af gamle møbler vil således give muligheden for igen at få et fuldt funktionsdygtigt møbel, der kan holde i rigtig mange år.

Vælg den rigtige møbelhåndværker til restaurering af gamle møbler

Når du skal vælge en møbelhåndværker med speciale i at restaurere møbler, så er det vigtigt, at du vælger en, der har erfaring inden for arvestykker og designklassikere. På den måde får dit møbel den nænsomme behandling, der er nødvendig for at kunne forstærke holdbarheden og forskønne udtrykket.

Hos Møbelhåndværkerne har vi den erfaring inden for renovering af gamle møbler, der skal til. Igennem flere generationer har vi opbygget værdifuld viden om alt træarbejde, herunder blandt andet i forhold til:

Limning af møbler

Reparation af møbler

Afslibning af møbler

Omlakering af møbler

Bejdsning af møbler

Polering af møbler

Maling af møbler

​Når vi skal varetage en renovering af møbler for vores kunder, er det altid en individuel proces, hvor vi vurderer den nuværende stand. Sammen med dig taler vi om, hvilket resultat du ønsker, og hvordan restaureringen skal foregå.

Vi har stor erfaring med restaurering af møbler, og vi udfører altid vores arbejde med omhu og stor respekt for møblet.

Kontakt os for renovering af gamle møbler

Vi vejleder dig gerne om de mange forskellige muligheder, der er i forbindelse med reparation af møbler – herunder også i forbindelse med både vedligeholdelse og ompolstring. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 45 87 24 54, hvis du har brug for et godt råd angående dit arvestykke, eller hvis du for eksempel har købt et gammelt møbel på auktion, og du gerne vil sikre en længere levetid på det. Du er også velkommen til at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på reparation af gamle møbler, og så vil vi vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Vi har stor erfaring med restaurering af møbler, og vi udfører altid vores arbejde med stor respekt og omhu.