Skip to main content

MØBELSTOFFER I KØBENHAVN OG NORDSJÆLLAND


Har du overvejet at skabe nyt liv til dine møbler?

Vi kan tilbyde at ompolstre dine møbler, så de får et helt nyt look. Vi giver også gerne et tilbud på at udføre en total møbelrestaurering efter de gamle håndværksprincipper, så de ældre møbler kan holde endnu en generation.

Stort udvalg af møbelstoffer

Ønsker du at ombetrække jeres møbler, så har du mulighed for at købe de bedste textiler fra en lang række leverandører i vores butik. Vi har i flere generationer arbejdet med møbelstoffer, og har gennem tiden udvalgt de leverandører, der fører et udvalg, der kan skabe den bedste oplevelse for vores kunder.

Vores samarbejdspartnere giver dig en bred og alsidig vifte af muligheder, for at vælge kvalitets-textiler til dine møbler. Du har mulighed for at købe vores møbelstoffer i metermål, ligesom du har mulighed for at vælge, hvilke møbelstoffer vi skal arbejde med, i forbindelse med vi udfører arbejde på dine møbler.

Professionel behandling af dit møbel

Prisen varierer meget alt efter det møbel, der er tale om, og hvor stort et arbejde det bliver at ombetrække det. Hvis du sender et billede af dit møbel, kan vi vurdere, hvor meget det kommer til at koste ud fra det. Hvis ikke dette er muligt, kan vi komme ud til dig, og vurdere prisen for ombetrækning af dit møbel i dit eget hjem.

Når dit møbel skal ombetrækkes, kan vi arrangere, at vi både kommer og henter det, og bringer det tilbage til dig, når arbejdet er færdiggjort. Så sikrer vi, at det bliver transporteret forsvarligt, uden unødige skader.

Tilbud og kontakt

Vi er lydhøre overfor forslag og ønsker, ligesom vi også gerne kommer forbi og rådgiver jer for at opnå den bedst mulige møbelpolstring. I samme forbindelse kan vi også tilbyde, både at hente og aflevere møblet i området omkring København. Send en mail til post@mh-s.dk eller ring til os på 45 87 24 54
så vi kan tage en snak om jeres ønsker. I er også velkomne til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til jer hurtigst muligt.

BLIV KONTAKTET


Vi bestræber os på at kontakte dig hurtigst muligt.

  Her kan du uploade et billede af dine møbler
  Er dine billeder for store, eller har du mange billeder at uploade, så henviser vi til WeTransfer. Her kan du uploade dine billeder, og sende os det tildelte link i formularen eller på post@mh-s.dk
  Kan du ikke lide kontaktformularer? Du er velkommen til at ringe til os på
  +45 45 87 24 54 eller send os en mail på post@mh-s.dk

  God inspiration!
  Her fra siden kan du gå direkte ind på de enkelte forhandleres hjemmesider, se deres sortiment, og få gode idéer.