Skip to main content

Ombetrækning af møbler fra arvestykker til designklassikere


Ombetrækning af møbler kræver en stor faglig indsigt og en stor nænsomhed. Det er en omhyggelig proces, der kræver et dybdegående kendskab til det traditionelle håndværk, som møbelombetrækning er.

Hos Møbelhåndværkerne er det derfor udelukkende uddannet personale, der står for ombetrækning af møbler, og du kan således være sikker på at få en traditionel møbelpolstring.

Vores værksted er beliggende i Kongens Lyngby, hvor vi igennem de sidste mange år har hjulpet kunder fra både København og Nordsjælland med at give nyt liv til deres gamle møbler. Vi kan foretage en møbelombetrækning af alt lige fra antikke møbler til designklassikere.

Prissætning i forbindelse med ombetrækning af møbler

Det er meget sjældent, at vi siger nej til en ombetrækning af møbler. Vi kan som regel vurdere prisen på møbelombetrækning ud fra et billede af møblet, men er det ikke muligt, så kan vi også komme forbi din adresse for at vurdere møblet hjemme hos dig.

Herefter vil vi beregne en pris, som vil afhænge af, hvor stort et arbejde der er påkrævet for at få det ønskede resultat. Under selve ompolstringen vil vi sørge for, at alle sliddele og dele i dårlig stand vil blive skiftet ud. Vi vil også snøre fjedre og stramme faconer op med respekt for møblets patina.

Hvilke møbler kan gennemgå en møbelombetrækning?

Alle kvalitetsmøbler kan gennemgå en møbelombetrækning, uanset hvilken stand møblet er i. Hvis standen er dårlig, vil vi i samme omgang foretage en restaurering.

Som møbelpolstrer har vi ikke kun stor respekt for vores fag, men også for de møbler vi får i vores hænder. Ofte er der tale om ældre arvestykker med en høj affektionsværdi eller møbler med en høj materiel værdi.

Vi anvender altid de bedste materialer i forbindelse med ombetrækning af møbler, og vores ansatte har alle stor erfaring i at vurdere de enkelte møbler.

Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har brug for rådgivning, eller hvis du kunne tænke dig at få vurderet dit møbel med henblik på at få et uforpligtende tilbud på en møbelombetrækning.

BLIV KONTAKTET


Vi bestræber os på at kontakte dig hurtigst muligt.

    Her kan du uploade et billede af dine møbler
    Er dine billeder for store, eller har du mange billeder at uploade, så henviser vi til WeTransfer. Her kan du uploade dine billeder, og sende os det tildelte link i formularen eller på post@mh-s.dk
    Kan du ikke lide kontaktformularer? Du er velkommen til at ringe til os på
    +45 45 87 24 54 eller send os en mail på post@mh-s.dk